Χριστίνα Μπόμπα: Ντύθηκε αγιοβασιλίτσα κι αναστάτωσε
Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, στην πιο hot Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της
Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, στην πιο hot Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της…
Σέξι αγιοβασιλίτσα
Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε με ένα κατακόκκινο babydoll και σκούφο Άι Βασίλη και «ανέβασε» τη φωτογραφία στο instagram προκαλώντας πανικό τους followers της.
Δείτε την φωτογραφία!
Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητά τους θέλησαν να κάνουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης και έτσι ταξίδεψαν στο εξωτερικό για το Σαββατοκύριακο.
Συγκεκριμένα, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν μέχρι το Μόναχο στην Γερμανία.
Το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα, αν και έχει μια φορτωμένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις καθημερινότητα, φροντίζουν πάντα να «κλέβουν» λίγο χρόνο και να κάνουν ταξίδια μαζί με φίλους τους.
Στην παρέα τους ήταν οι κουμπάροι τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης, αλλά και ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Ηλίας Κρασσάς.
Η παρέα λοιπόν επισκέφτηκε τα πιο διάσημα σημεία της πόλης, γεύτηκε παραδοσιακά φαγητά και παρά το κρύο, αφού στο Μόναχο η θερμοκρασία αυτή την εποχή δεν ξεπερνά τους 10 βαθμούς Κελσίου, πέρασε το Σαββατοκύριακό της με τον πιο ευχάριστο τρόπο.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:
- ΕΝΦΙΑ: Αναμονή για τα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες – Πού θα βρείτε το εκκαθαριστικό
- Οπαδός της Μπόντο Γκλιμτ πανηγύρισε τις πέντε σερί νίκες με… κούρεμα (vid)
- Χαρίτσης: Μιλάμε πλέον για κυβέρνηση-χάκερ – Ο Μητσοτάκης είναι υπόλογος και θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες του
- Προ ημερησίας συζήτηση άμεσα ζητά ο Ανδρουλάκης – Ο Μητσοτάκης οφείλει να λογοδοτήσει για το παρακράτος που έστησε
- Θεσσαλονίκη: Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο η μητέρα που κούρεψε την κόρη της πάνω σε καυγά
- «Θα βρούμε τον σωστό τόνο» – Η λεπτή ισορροπία του παρουσιαστή των Όσκαρ, Κόναν Ο’Μπράιεν, εν μέσω του πολέμου με το Ιράν




