Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την τραγωδία στα Καλύβια, όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις.
Οι τέσσερις άντρες βρέθηκαν νεκροί σε δώμα κτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια Αττικής, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου, όπου εργάζονταν.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η πτηνοτροφική μονάδα δεν λειτουργούσε, αυτή την περίοδο, λόγω εργασιών απεντόμωσης.
Ο ένας από τους τέσσερις άντρες, ηλικίας 25 έως 40 ετών, ο οποίος ήταν φύλακας στη μονάδα, κάλεσε την περασμένη Τετάρτη άλλους τρεις ομοεθνείς του Πακιστανούς για να κάνουν παρέα το βράδυ.
Πήρε μια σόμπα από εκείνες που θερμαίνουν τις κότες στο πτηνοτροφείο και την άναψε στο δωμάτιό του.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).