Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εμετικό σχόλιο παρουσιαστή στις ΗΠΑ: Ευχήθηκε να γίνει ένοπλη επίθεση σε σχολείο

Εμετικό σχόλιο παρουσιαστή στις ΗΠΑ: Ευχήθηκε να γίνει ένοπλη επίθεση σε σχολείο

Είναι κάποιες φορές που τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει

Είναι κάποιες φορές που τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει.

Μια τέτοια στιγμή είναι αυτή που συνέβη σήμερα στις ΗΠΑ.

Αυτό γιατί ένας παρουσιαστής ραδιοφωνικής εκπομπής ευχήθηκε στον αέρα να διαπραχθεί μια «καλή ένοπλη επίθεση σε σχολείο» προκειμένου να διακοπεί η κάλυψη από τα ΜΜΕ της διαδικασίας για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ.

«Μας μιλούν ατελείωτα για την »παραπομπή» του Ντόναλντ Τραμπ» είπε χθες στον «αέρα» του σταθμού 710 KNUS ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Chuck & Julie.

«Ναι, θα ευχόσουν για μια καλή ένοπλη επίθεση σε ένα σχολείο προκειμένου να σπάσει η μονοτονία», συμπλήρωσε ο Τσακ Μπόνιγουελ, τον οποίον διέκοψε ευθύς αμέσως η συμπαρουσιάστριά του, η οποία του απάντησε εμβρόντητη: «Όχι, όχι, μην το λες αυτό, μην το λες αυτό. Μην τηλεφωνείτε, ο Τσακ δεν το είπε αυτό».

Μια ένοπλη επίθεση «όπου κανείς δεν θα τραυματιζόταν» συνέχισε ο Μπόνιγουελ, που δεν έδειξε να μετανιώνει για το εμετικό αυτό σχόλιό του.

Αυτό το απίστευτο σκηνικό ήρθε σε μια στιγμή όπου οι ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία είναι συχνές, είχε ως αποτέλεσμα ο σταθμός να σπεύσει να καταδικάσει το περιστατικό.

Φυσικά, ο σταθμός έκοψε την εκπομπή δια παντός.

«Δεδομένης της ιστορίας βίας στα σχολεία, που έχει βυθίσει στο πένθος τον πληθυσμό μας, ο 710 KNUS επιβεβαιώνει ότι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Chuck & Julie Τσακ Μπόνιγουελ προέβη σε ανάρμοστο σχόλιο. Ελήφθη η απόφαση να σταματήσει η εκπομπή αμέσως», έγραψε στο Twitter ο σταθμός που εδρεύει στο Ντένβερ, στο Κολοράντο.

Το 1999, δύο ένοπλοι έσπειραν τον θάνατο στο Λύκειο Κολουμπάιν, στην πόλη Λίτλτον, νοτίως του Ντένβερ, σκοτώνοντας 12 μαθητές και έναν καθηγητή. Ενώ, δυστυχώς, οι επιθέσεις σε σχολεία είναι πλέον πολύ συχνό φαινόμενο στις ΗΠΑ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024