Μια ιδιαίτερη κίνηση του Άρη
Η ΠΑΕ Άρης θα φιλοξενήσει σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης 13 παιδιά από τον σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδας
Το κοινωνικό τής πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ Άρης.
Οι κίτρινοι θα φιλοξενήσουν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης στην αναμέτρηση με τον Βόλο για την 15η αγωνιστική της Super League 13 παιδιά από τον σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους παίκτες, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Βόλο και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις εξέδρες του γηπέδου.
Ακόμα, μέσα στις γιορτές αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του συλλόγου συνδρόμου Down Ελλάδας και θα μοιράσει δώρα.
- Πασχάλης Τερζής: Η κατάσταση της υγείας του και η νέα συνεργασία με τον Χρήστο Νικολόπουλο
- Conference League, νταμπλ, Super Cup και 100 ματς με τον Ολυμπιακό – Ο Μεντιλίμπαρ γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ (vids)
- Η Καβάλα έχει το δικό της άλσος
- «Πυρά» Φάμελλου: Οξύτατη η ανεπάρκεια Μητσοτάκη στο αγροτικό
- Ιράν: Ξεπέρασαν τις 2.400 οι νεκροί πολίτες – Κινδυνεύει με εκτέλεση ο διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ


