Άρης: Θέλει νίκη στο Βόλο για να μπει πεντάδα
Με νίκη στο σημερινό (5.15 μ.μ.) παιχνίδι με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης οι κίτρινοι θα πιάσουν τον Παναθηναϊκό στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Άρη εκτός από τη νίκη στη σημερινή (5.15 μ.μ) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.
Η ομάδα του Ένινγκ θέλει τους τρεις βαθμούς, που θα την φέρουν ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό στη πέμπτη θέση αλλά και θα της επιτρέψουν να πάει με ηρεμία στο κυριακάτικο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τιμωρημένους Σούντγκρεν και Ματίγια. Αντίθετα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα επανέλθει στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής ο Κόρχουτ.
Ερωτηματικό παραμένει ο παίκτης που θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας, με τους Σόουζα και Ρόουζ να είναι υποψήφιοι, αλλά και το αν ο Ένινγκ θα διατηρήσει στο βασικό σχήμα τον Λαρσον ή αν θα επιστρέψει ο Ντιγκινί.
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (pic)
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ (vid)
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά… (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442