Ρωτήθηκε πρόσφατα από ομάδα επιχειρηματιών ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης τι τον στοιχειώνει τα βράδια. Τι, δηλαδή, του χαλάει τον ύπνο

Ρωτήθηκε πρόσφατα από ομάδα επιχειρηματιών ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης τι τον στοιχειώνει τα βράδια. Τι, δηλαδή, του χαλάει τον ύπνο.

Χωρίς να πολυσκεφτεί ο υπουργός απάντησε ότι μέχρι πρότινος αγωνιούσε για την τύχη της ΔΕΗ, για τις δυσκολίες εξυγίανσης της επιχείρησης και τα πολυσύνθετα προβλήματα που βάρυναν τη διαχείρισή της.

Τώρα, σύμφωνα με τις απαντήσεις του -όπως μεταδίδει ο «Βηματοδότης»– νιώθει σίγουρος ότι η ΔΕΗ πήρε έναν δρόμο και πλέον ευελπιστεί ότι σύντομα θα επιστρέψει στην κερδοφορία.

Οπότε, επέμειναν οι συνομιλητές του να ρωτούν, αν δεν είναι η ΔΕΗ, ποιο είναι το επόμενο πρόβλημα που τον ξαγρυπνά; Και εκείνος πάλι χωρίς δισταγμό απάντησε:

«Τα σκουπίδια». Για να εξηγήσει αμέσως μετά ότι η διαχείριση των σκουπιδιών έχει φθάσει σε οριακό σημείο, ότι η χώρα έχει καθυστερήσει να υποβάλει τα σχέδια και προγράμματα και πως υπάρχει κίνδυνος να χαθούν άπειροι κοινοτικοί πόροι καθώς οι προβλέψεις του τρέχοντος ΕΣΠΑ εξαντλούνται το 2021.

Γι’ αυτό και αγωνιά, όπως λέει, πασχίζοντας να οργανώσει τις υπηρεσίες και τις περιφέρειες στην έγκαιρη υποβολή σχεδίων ώστε να καταστεί δυνατή η απορρόφηση των λιμναζόντων κοινοτικών πόρων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr