
Εκτός έδρας νίκη των Νετς επί των Πέλικανς
Οι Νετς έφυγαν με διπλό από τη Νέα Ορλεάνη επικρατώντας των απογοητευτικών φέτος Πέλικανς με 108-101.
Οι Νετς μπορεί να χρειάστηκαν την πεντάλεπτη παράταση αλλά πήραν αυτό που ήθελαν στην Νέα Ορλεάνη, επικρατώντας με 108-101 των Πέλικανς, σε ακόμα ένα παιχνίδι μάλιστα που παρατάχθηκαν χωρίς τον Κάιρι Ίρβινγκ.
Το ματς είχε ωραίο ρυθμό, αλλά και τους Νετς ένα επίπεδο πιο πάνω από τους Πέλικανς που η αλήθεια είναι πως δεν πάνε καλά τη φετινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα οδεύουν από ήττα σε ήττα.
Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και κρίθηκε στην παράταση, εκεί όπου οι Νετς ήταν πιο ψύχραιμοι και κυρίως πιο εύστοχοι, παίρνοντας ακόμα μια νίκη χωρίς τις μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντινγουιντι με 31 πόντους και τον ακολούθησε ο Χάρις με 24. Για τους ηττημένους ο Ίνγκραμ είχε 22, ο Χολιντέι 21 και ο Χαρτ 14.
- Γερμανία: Αυξάνονται οι αντιρρησίες συνείδησης
- Ιράν: Και το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πούτιν – Αραγτσί «στην Αγία Πετρούπολη»
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025



