Για πρώτη φορά ο Σάκης Αρσενίου αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που βιώνει…

View this post on Instagram

Όμορφες Καλημέρες σε όλους!!! 😊

A post shared by Sakis Arseniou (@sakisarseniou_official) on

«Είναι μια ιστορία που δεν έχω αναφέρει ποτέ σε κανέναν»

«Είναι μια ιστορία που δεν έχω αναφέρει ποτέ σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος. Για εμένα πια ο αδερφός μου, αν και παιδί με ιδιαιτερότητες, είναι φυσιολογικός…», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.

Το ιατρικό λάθος

«Ο αδερφός μου γεννήθηκε κανονικά, λίγο πρόωρος, όμως όπως μου είπε η μητέρα μου, ένα ιατρικό λάθος, μια αμέλεια, τον άφησε για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς οξυγόνο και έγινε ό,τι έγινε. Οι γονείς μου του στάθηκαν φυσικά, είναι ήρωες για μένα, γιατί μετά τον Σωτήρη μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν κι άλλο παιδί, εμένα και έπειτα την αδερφή μου. Είμαστε πολλοί δεμένοι…», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρσενίου. Μάλιστα, δεν δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια τους γονείς του, οι οποίοι μέσα από το συγκεκριμένο «πρόβλημα» τον έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

«Έχω παίξει ξύλο για εκείνον»

«Με θυμώνει που η νοοτροπία του Έλληνα είναι έτσι που κοιτάει περίεργα. Απλά είναι κι ένας άνθρωπος αυτός… Έχω μαλώσει για τον Σωτήρη. Πιτσιρικάς έχω παίξει ξύλο για εκείνον, επειδή τον κορόιδευαν άλλα παιδιά και γελούσαν…», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Σάκης Αρσενίου.

«Ο Σωτήρης ζει από θαύμα»

«Ο Σωτήρης ζει από θαύμα. Είχαν πάρει την μητέρα μου τηλέφωνο και της είχαν πει ότι το παιδί δεν θα ζήσει. Έκανε την προσευχή της και σε μία ώρα άλλαξαν όλα…», αποκάλυψε ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο