«Ουδέποτε μέλη μας, στελέχη της εταιρείας μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δέχτηκαν την οποιαδήποτε “πίεση” από τη νέα Διοίκηση της εταιρείας έτσι ώστε να υποστηρίξει – γνωμοδοτήσει την λύση της απόσπασης των αρχαιοτήτων του Σταθμού Βενιζέλου στο Μετρό Θεσσαλονίκης» υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων Αττικό Μετρό (ΣΕΑΜ).
«Ενδεικτικά, με την μέθοδο της απόσπασης – επανατοποθέτησης των αρχαιοτήτων έγιναν οι Σταθμοί Μοναστηράκι, Σύνταγμα, Αιγάλεω κ.λπ. στο Μετρό της Αθήνας, αποδεικνύοντας ότι αρχαία και Μετρό συνυπάρχουν κάνοντας το Μετρό της Αθήνας το καλύτερο της Ευρώπης. Ακόμα καλύτερο και ασφαλέστερο με τη συμβολή μας θα γίνει και το Μετρό της Θεσσαλονίκης» επισημαίνει το ΣΕΑΜ.
Προσθέτει, ότι «οι αποφάσεις των εργαζόμενων στελεχών της Α.Μ. είναι πάντα με γνώμονα την επιστήμη και με σεβασμό στον πολιτισμό μας και τις αρχαιότητες της πατρίδας μας» και σημειώνει πως «η συμβολή μας στην οργάνωση και λειτουργία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. καθώς και στην ανάπτυξή της σαν επιχείρηση σημαντική για τις αστικές συγκοινωνίες, το περιβάλλον και το πολιτισμό, έχει αποδείξει έμπρακτα ότι τα στελέχη της εργάζονται με αμεροληψία και επιστημονική κρίση από την ίδρυση της εταιρείας».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.