Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία : Δακρυγόνα σε διαδήλωση κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης

Γαλλία : Δακρυγόνα σε διαδήλωση κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης

Η γαλλική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εναντίον διαδηλωτών στην πόλη Νάντ, στη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος που προωθεί ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μεταδίδει από την πόλη το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο C News. Massive anti-government protests in France. 📽️ || #Nantes #greve17decembre Would you know if not posted on social media? We […]

Η γαλλική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εναντίον διαδηλωτών στην πόλη Νάντ, στη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος που προωθεί ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μεταδίδει από την πόλη το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο C News.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων στη διάρκεια διαδήλωσης που οργάνωσαν τα συνδικάτα τα οποία αντιτίθενται στη μεταρρύθμιση. Τους προηγούμενους μήνες η Νάντη αποτέλεσε κατ΄επανάληψη σκηνικό συγκρούσεων ανάμεσα στην αστυνομία και οργανώσεις τις ριζοσπαστικής αριστεράς.

Εντουάρ Φιλίπ: Η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει

Η γαλλική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος παρά την πανεθνική απεργία και τις διαμαρτυρίες εργατικών συνδικάτων που θέλουν την κατάργηση του σχεδίου, δήλωσε σήμερα ο γάλλος πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ.

«Η δημοκρατική και συνδικαλιστική αντιπολίτευση στο σχέδιό μας είναι απολύτως θεμιτή. Όμως έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα τι είναι το σχέδιό μας και η κυβέρνησή μου είναι πλήρως αποφασισμένη να μεταρρυθμίσει το σύστημα των συντάξεων και να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό του συνταξιοδοτικού συστήματος», δήλωσε ο Φιλίπ στη διάρκεια ομιλίας του στο κοινοβούλιο υπερασπιζόμενος «τη δημιουργία ενός καθολικού συνταξιοδοτικού καθεστώτος» που θα αντικαταστήσει τα 42 διαφορετικά συνταξιοδοτικά καθεστώτα που υφίστανται τώρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024