
Δάρας: «Να διαλευκανθεί η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη και αν αποδειχθεί πολυιδιοκτησία να υπάρξουν οι ανάλογες τιμωρίες»
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, τόνισε ότι θα πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη και εάν αποδειχθεί πολυιδιοκτησία να εφαρμοστούν οι ανάλογες τιμωρίες που προβλέπει ο νόμος.
Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του One Channel για τα περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη προκάλεσαν… σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μια υπόθεση που έχει πάρει τον δρόμο της, με την ΕΕΑ να διεξάγει σχετική έρευνα για τα όσα κατήγγειλε επίσημα ο Ολυμπιακός, μετά τις σοβαρές αποκαλύψεις του One Channel.
Μάλιστα, οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες κλήθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να δώσουν εξηγήσεις για την καταγγελία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, μίλησε μεταξύ άλλων για το φλέγον ζήτημα της πολυιδιοκτησίας, αλλά και τα περί σχέσεων ΠΑΟΚ – Ξάνθης και επισήμανε ότι θα πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση και να εφαρμοστεί ο νόμος.
«Μακάρι να διαλευκανθεί η υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας και να έχουμε δυο ομάδες από κάτω μας. Εάν εφαρμοστεί ο νόμος από όσα αναφέρονται στα χαρτιά που έχουν κατατεθεί στην ΕΕΑ τότε πρέπει να υπάρξουν και ανάλογες τιμωρίες.
Εγώ δεν τα έχω διαβάσει αυτά τα χαρτιά, αλλά τα διάβασε η νομική υπηρεσία του Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Σε εξέλιξη η ανάπλαση της χερσαίας λιμενικής ζώνης Χερσονήσου
- Ο αγώνας ύπαρξης της Άρσεναλ
- Κεφαλονιά: Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης Μυρτούς – «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»
- Α Bola: «Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Φώτης Ιωαννίδης»
- ΠΑΓΝΗ: Κίνδυνος στα χειρουργεία λόγω υποστελέχωσης στην καθαριότητα
- Gamer, μουσικό είδωλο του TikTok, στυγνός δολοφόνος; Σύλληψη του d4vd για το διαμελισμό 14χρονης φαν


