Εκατέρωθεν ανακοινώσεις για ένα ανύπαρκτο θέμα

Από τη… μύγα ξύγκι προσπαθεί να βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ σηκώνοντας ψηλά ένα ανύπαρκτο πολιτικό θέμα, όπου παρά τις δηλώσεις της κυβέρνησης, τη δημοσίευση των πτυχίων  και την τοποθέτηση του ίδιου του Αλκιβιάδη Στεφανή, από την Κουμουνδούρου συνεχίζουν να επιτίθενται, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε για Αρχηγό του ΓΕΣ.

“Ο Αλκιβιάδης Στεφανής έχει αποδείξει την αριστεία του υπηρετώντας 40 χρόνια την πατρίδα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε για Αρχηγό του ΓΕΣ. Με τα ίδια πτυχία”, απαντούν πηγές της κυβέρνησης σε διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προσθέτουν “. Τους τίτλους σπουδών θα ζήλευε η πλειονοτητα των υπουργών του κ. Τσίπρα. Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι τα σύνορα πλέον θα φυλάσσονται. Και ο κ. Στεφανης θα παίξει σημαντικό ρόλο στη φύλαξη τους. Αλλά από αυτούς που έλεγαν ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα και θέλουν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο”.

«Η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε”, ανέφερε η διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ανέφερε, επίσης, ότι “ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά”. Επεσημαίνει δε πως ο υφυπουργός κ. Στεφανής επιμένει να ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει δύο MBA, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ τονίζεται ότι «από τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα σήμερα προκύπτει τελικά πως «βάφτισε» MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science»

«Μιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον κ. Στεφανή, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον κ. Διαματάρη για να αποπεμφθεί τελικά μετά από δύο μέρες, ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Πόση fake αριστεία θα αντέξει στην κυβέρνησή του;», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr