Ερντογάν: Δεν είμαστε ξένοι, αλλά οικοδεσπότες στην Ευρώπη
Οι Τούρκοι δεν είναι ξένοι, δεν συνιστούν το «άλλο» αλλά είναι οικοδεσπότες στην Ευρώπη, δηλώνει τώρα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις αλλεπάλληλες επιθετικές δηλώσεις κατά της ΕΕ
Οι Τούρκοι δεν είναι ξένοι, δεν συνιστούν το «άλλο» αλλά είναι οικοδεσπότες στην Ευρώπη, δηλώνει τώρα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις αλλεπάλληλες επιθετικές δηλώσεις κατά της ΕΕ.
Μιλώντας στη Γενεύη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα 50 χρόνια από τη μετανάστευση Τούρκων στην Ελβετία, ο Ερντογάν ανέφερε ότι η χώρα του βλέπει τους ομοεθνείς του στην Ελβετία αλλά και στη υπόλοιπη Ευρώπη σαν «ανθρώπινες γέφυρες».
«Εμείς οι Τούρκοι δεν είμαστε ξένοι, ξεκάθαρα δεν είμαστε «οι άλλοι» στην Ευρώπη, αντιθέτως είμαστε οικοδεσπότες στην Ευρώπη σήμερα, όπως συνέβαινε και σε όλη την Ιστορία» είπε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.
- Καρδίτσα – ΑΕΚ 71-79: Με ηγέτη τον Μπάρτλεϊ η «Ένωση» (vid)
- Eurovision 2026: Aκούστε τα 14 υποψήφια τραγούδια του πρώτου ελληνικού ημιτελικού
- Παραγουάη: Υπεγράφη η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου Eυρωπαϊκής Ένωσης-Mercosur
- Ελλάδα – Τουρκία 20-8: Η Εθνική συνέτριψε τους Τούρκους και πάει αήττητη στο ντέρμπι με τους Ιταλούς!
- Προμηθέας – Πανιώνιος 87-91: Διπλό στην Πάτρα και δεύτερη σερί νίκη για τους Κυανέρυθρους
- Χρυσός: Γιατί οι κεντρικές τράπεζες τον…μαζεύουν


