
Γιάνης και Δανάη πήγαν στον Βαρθολομαίο
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έγινε δεκτός από τον Πατριάρχη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, το «παρών» έδωσε και η σύζυγό του και βουλευτής του ΜέΡΑ25, Δανάη Στράτου
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έγινε δεκτός από τον Πατριάρχη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, το «παρών» έδωσε και η σύζυγό του και βουλευτής του ΜέΡΑ25, Δανάη Στράτου.
Κατά τη διάρκεια των διμερών επαφών, συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα, ενώ ο κ. Βαρουφάκης ενημέρωσε τον κ. Βαρθολομαίο για τις δραστηριότητες του πανευρωπαϊκού φορέα «DiEM25», καθώς και για τις ομιλίες του σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Κωνσταντινούπολης.
Ο Πατριάρχης, από την πλευρά του, ενημέρωσε τον κ. Βαρουφάκη για τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο πλαίσιο του «διορθοδόξου, διαχριστιανικού, αλλά και του διαπολιτισμικού διαλόγου», ο οποίος έχει ως στόχο την προώθηση της «ειρηνικής συνύπαρξης, της αλληλεγγύης και της δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ των λαών στον κόσμο».
Αναφέρθηκε επίσης, στα ζητήματα που απασχολούν την Ομογένεια της Κωνσταντινούπολης και γενικότερα, τους Ορθοδόξους στην Τουρκία.
- Νέα μελέτη: Η έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση κατά την κύηση συνδέεται με μειωμένη ανάπτυξη των μωρών
- Νέο περιστατικό με μετανάστες στα νότια της Κρήτης- Διασώθηκαν 43 άτομα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/4): Δράση με Ατλέτικο – Άρσεναλ στο Mega και τον τελικό του ΠΑΟΚ στο Eurocup
- Μέχρι αύριο Πέμπτη θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για το Fuel Pass
- Το αποτύπωμα του BRIGHT GROUP στους Δελφούς: Η σύγκλιση στρατηγικής και τεχνολογίας ως απάντηση στις προκλήσεις του Μέλλοντος
- Το βλέμμα φόβου της Μελάνια Τραμπ – H πρώτη φορά που η Αμερική την βλέπει να εκφράζει συναισθήματα