Όταν η Άσλεϊ και ο Μπράιαν Σεντάρ παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη, σκέφτηκαν πολύ σοβαρά ποιες παραδόσεις θα ακολουθήσουν στο γάμος τους και πώς ακριβώς θα το γιορτάσουν την ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Η Άσλεϊ δεν ήξερε αν έπρεπε να ακολουθήσει την παράδοση με τον γαμπρό που βλέπει τη νύφη για πρώτη φορά με το νυφικό, ενώ ο Μπράιαν δεν ήθελε να τη δει πριν ανέβουν τις σκάλες της εκκλησίας.

Οπότε αντί για τον Μπράιαν, η Άσλεϊ έβγαλε φωτογραφίες με τον αδερφό της, Νικ Ράις. Ο Νικ έχει σύνδρομο Down, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε σε τίποτα την πολύ δυνατή σχέση που έχει με την αδερφό του.

[Credits: Kelsey Gene]

Οπως περιγράφει η ίδια στο Insider, ο αδερφός της είναι πολύ συναισθηματικός και, όταν εκείνη αρραβωνιάστηκε με τον Μπράιαν, ένιωσε πως έχασε την αδερφή του. «Το έβλεπα στα μάτια του. Ήθελε πολύ να συμπαθήσει τον Μπράιαν και να είναι πραγματικά χαρούμενος για εμάς, αλλά από την άλλη, πάλευε με τα δικά του συναισθήματα, επειδή ένιωθε πως με έχανε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έτσι, η ίδια του έδωσε την χαρά να είναι εκείνος που θα δει πρώτος την αδερφή του με νυφικό.

Αυτή τη συγκινητική στιγμή απαθανάτισε με τον φακό της η φωτογράφος, Κέλσεϊ Γουότρομπα, και αμέσως οι εικόνες με τα δύο αδέλφια έγιναν viral.

[Credits: Kelsey Gene]

Γράψτε το σχόλιο σας