Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χειροπέδες στον ληστή των πολυτελών ρολογιών - Είχε λεία αξίας 440.000 ευρώ

Χειροπέδες στον ληστή των πολυτελών ρολογιών – Είχε λεία αξίας 440.000 ευρώ

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε 27χρονος υπήκοος Μολδαβίας ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας 38 πολυτελών ρολογιών συνολικής χρηματικής αξίας 439.600 ευρώ

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε 27χρονος υπήκοος Μολδαβίας ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας 38 πολυτελών ρολογιών συνολικής χρηματικής αξίας 439.600 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής αναζητούν τον 31χρονο αδελφό του συλληφθέντα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, όπως προέκυψε από την προανάκριση και το αποδεικτικό υλικό, πρωινές ώρες της 17 Δεκεμβρίου 2018 άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον πελάτη, εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας ρολογιών στην Αθήνα, όπου με την απειλή περιστρόφου, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους του καταστήματος, καθώς και τον υπάλληλο security που βρισκόταν στο σημείο και ανάγκασε την υπεύθυνη του καταστήματος να του παραδώσει από τις προθήκες 38 επώνυμα ρολόγια.

Κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης ταυτοποιήθηκε ο δράστης της ληστείας στο πρόσωπο του 27χρονου ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες της 12ης Δεκεμβρίου έξω από την οικία του στο Αιγάλεω. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 από τα αφαιρεθέντα ρολόγια, περίστροφο κρότου με 5 αβολύδωτα φυσίγγια και 5 στιλέτα.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι ο αδελφός του δράστη ο οποίος αναζητείται, διέθεσε στο εξωτερικό, όπου διαμένει, ένα από τα αφαιρεθέντα ρολόγια. Το συγκεκριμένο ρολόι δεσμεύτηκε και μέσω της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024