
Παπάς και αστυνομικός δήλωναν κλοπές για να εισπράττουν αποζημιώσεις
Παπάς και αστυφύλακας συνελήφθησαν για ασφαλιστικές απάτες.
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, σε βάρος ιερέα και αστυφύλακα, οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, σε περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, για τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο συλληφθείς ιερέας δήλωσε ψευδώς κλοπή εξαρτημάτων οχήματος, κατόπιν προτροπής του συλληφθέντα αστυνομικού, προκειμένου να τύχουν χρηματικής αποζημίωσης από ασφαλιστική εταιρία.
Επιπρόσθετα προέκυψε ότι κατά το παρελθόν οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε (3) ακόμη συναφείς περιπτώσεις.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Ο Αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Δυτικής Ελλάδας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
- Σώοι οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού – Λήξη συναγερμού για τη διαρροή αέρα
- Γαλλία και Γερμανία προτείνουν σταδιακή ενσωμάτωση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: «Ήταν αθώα» λέει ο δικηγόρος της 44χρονης που αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού
- 16ο Annual Capital Link Sustainability Forum «Δημόσιος & Ιδιωτικός Τομέας με Όραμα τη Βιωσιμότητα»
- Scope: Η Ελλάδα στις πιο εκτεθειμένες οικονομίες στην κλιματική κρίση
- Συνελήφθη 62χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Εντοπίστηκαν εκατοντάδες αρχεία


