
Παναγιώτης – Ραφαήλ: Οι συγκινητικές ευχές του μικρού για τα Χριστούγεννα
Από τη Βοστώνη
Η ιστορία του μικρού ήρωα Παναγιώτη – Ραφαήλ συγκίνησε το πανελλήνιο και κινητοποίησε πλήθος κόσμου προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι του στην Αμερική για τη θεραπεία του.
Τώρα το μικρό αγόρι στέλνει ευχές μαζί με τους γονείς του για καλά Χριστούγεννα.
Το post της οικογενείας
«Σας ευχόμαστε Καλα Χριστούγεννα κ ευτυχισμένο το νέο έτος!! Να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που αγαπάτε κ σας αγαπάνε!! Να έχετε όλοι υγεία, χαρά κ πίστη! Ένα μεγάλο φιλί στον καθένα σας από τον Παναγιώτη – Ραφαήλ», έγραψαν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ στο λογαριασμό τους στο Facebook.
Σημειώνεται πως ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, ταξίδεψε πρόσφατα για τη Βοστώνη για να του χορηγηθεί η προγραμματισμένη πειραματική θεραπεία.
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)

