Τον… χάρο με τα μάτια του είδε ένας ληστής, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει ηλικιωμένη στη Χίο τα ξημερώματα της Κυριακής.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα chiosin.gr, η ηλικιωμένη άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι της και αμέσως πετάχτηκε από το κρεβάτι της και πηγαίνοντας στην εξωτερική πόρτα.
Εκεί είδε έναν άνδρα να έχει ανέβει στην βοηθητική σκάλα και να έχει πατήσει στο πεζούλι της βεράντας.
Με μια αστραπιαία κίνηση η 80χρόνη έπιασε την σφουγγαρίστρα που βρίσκονταν μπροστά της και τον πέταξε στον κήπο.
Κατά την προσγείωση του από ύψος 6 μέτρων χτύπησε στο πόδι όμως κατάφερε να σηκωθεί και τράπηκε σε φυγή.
Το Α/Τα Καλαμωτής διεξάγει έρευνα και βρίσκεται κοντά στα ίχνη του υπαίτιου από τα αποτυπώματα που άφησε και τον τραυματισμό του κυρίως στο πόδι.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)