Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο Γκιγιέρμε και Αβραάμ

Στο νοσοκομείο Γκιγιέρμε και Αβραάμ

Οι δύο παίκτες έφυγαν εσπευσμένα από την Τρίπολη και επιστρέφουν στην Αθήνα, για να υποβληθούν σε εξετάσεις στο Metropolitan – Κάκωση στην κνήμη η πρώτη εκτίμηση για τον Βραζιλιάνο, ενώ ο Αβραάμ έχει δεχθεί ένα χτύπημα στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο.

Ατυχος στάθηκε ο Γκιγιέρμε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη (0-5), καθώς στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε ένα εγκληματικό τάκλιν από τον Πασαλίδη και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Μπουχαλάκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Βραζιλιάνος έχει υποστεί βαριά κάκωση στην κνήμη και μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μάτι, μεταβαίνουν αυτή την ώρα στο Metropolitan για να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έφυγαν με τους ανθρώπους της ομάδας, πριν αναχωρήσει η αποστολή από το γήπεδο, με προορισμό την Αθήνα, όπου θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος των τραυματισμών τους.

Ο Αβραάμ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο μάτι, με τον έμπειρο σέντερ μπακ να έχει δεχθεί ένα χτύπημα στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γκιγιέρμε, ο οποίος αποχώρησε μετά το εγκληματικό τάκλιν του Πασαλίδη στο 15’, εμφανίστηκε ξανά πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όπου υποβασταζόμενος από Μπρούνο και Μπα και με το πόδι του με ειδικό νάρθηκα, πήγε στον πάγκο και παρακολούθησε το δεύτερο μέρος του αγώνα.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λάρισα στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραισκάκη και τελειώνει για το 2019 την Κυριακή στον Βόλο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024