Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Προβληματισμός για τον Κολοβό

Παναθηναϊκός : Προβληματισμός για τον Κολοβό

Το θέμα του Κολοβού και της επαναλαμβανόμενης κακής του αγωνιστικής εικόνας έχει αρχίσει πλέον να παίρνει διαστάσεις εντός Παναθηναϊκού. Και να αγγίζει τα... υψηλά κλιμάκια της διοίκησης.

Ο Παναθηναϊκός γέμισε εξτρέμ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά όπως φαίνεται θα χρειαστεί και πάλι παίκτη για τα πλάγια τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο λόγος; Μα φυσικά το γεγονός πως οι παίκτες που ήρθαν δεν έχουν προσφέρει στο ελάχιστο.

Ο Γιοάν Μολό, του διετές συμβολαίου, βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός Παναθηναϊκού. Ο Ούφε Μπεκ, τον οποίο ο Νταμπίζας «φόρτωσε» στον Παναθηναϊκό με τριετές συμβόλαιο, μοιάζει με παίκτη που δύσκολα θα έβρισκε θέση βασικού ακόμα και σε ομάδα που μάχεται για την παραμονή της.

Και ο Δημήτρης Κολοβός; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουν πολλοί φίλοι της ομάδας. Και που προβληματίζονται βλέποντας μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του Παναθηναϊκού να δείχνει αυτή την εικόνα.

Όπου κι αν έχει αγωνιστεί, παρουσιάζει το ίδιο κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Δώνης τον έχει βάλει εξτρέμ, τον έχει βάλει δεύτερο επιθετικό, τον έχει βάλει μόνο του στην κορυφή, τον έχει βάλει πίσω από τον φορ, εσχάτως (στον Βόλο) τον έβαλε και «οχτάρι». Αποτέλεσμα; Ότι και τις προηγούμενες φορές. Μηδέν βοήθεια, καμία αποτελεσματικότητα.

Ο προβληματισμός, πλέον, για την κατάσταση του Κολοβού δεν είναι μονάχα στην εξέδρα και στο τεχνικό επιτελείο, που ψάχνει να βρει τι φταίει στον παίκτη. Έχει περάσει και στη διοίκηση. Αγγίζει και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως λένε οι πληροφορίες.

Βλέπετε, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού πείστηκε το καλοκαίρι να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από την Ομόνοια. Υπέρβαση για τον τωρινό Παναθηναϊκό να προχωράει σε αγορά ποδοσφαιριστή, μιας και αυτό που λεγόταν ήταν ότι θα αποκτούσε μονάχα ελεύθερους ή δανεικούς. Έγινε η εξαίρεση γιατί όλοι πίστευαν πως ο Κολοβός είναι εκείνος που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Δεν είχαν άδικο.

Χίλιες φορές να τους έλεγαν να πάρουν τον Κολοβό, σε μια ομάδα που απουσιάζει και η εμπειρία και η… επιπλέον ποιότητα, χίλιες φορές θα έπρεπε να τον πάρουν. Πολύ σωστή κίνηση ήταν. Γι’ αυτό και αν θυμάστε τα media αποθέωναν και τον Αλαφούζο και τον Δώνη και τον Νταμπίζα για τη συγκεκριμένη κίνηση στον «μνημονιακό» Παναθηναϊκό.

Όμως μερικούς μήνες μετά, η μεταγραφή αυτή κοντεύει να εξελιχθεί σε φιάσκο. Και σ’ αυτό δεν ευθύνεται ο σύλλογος. Και ο Αλαφούζος έχει βαρεθεί να πληρώνει ποδοσφαιριστές που δεν προσφέρουν τίποτα, ακόμα και αν πρόκειται για «επενδύσεις» ή «ονόματα», όπως στην προκειμένη περίπτωση. Δεν τον ενδιαφέρουν πως θα λέγεται ο καθένας.

Δεν είδατε τι συνέβη με τον Νταμπίζα; «Χρεώθηκε» τον σχεδιασμό και τις πολλές κακές επιλογές του καλοκαιριού και τον «καθάρισε» σε μια μέρα ο Αλαφούζος. Εκεί που ο «Ντάμπι» έμοιαζε πανίσχυρος εντός Παναθηναϊκού, ήρθε η απόφαση του μεγαλομετόχου να τον διώξει πριν από οποιονδήποτε άλλον.

Έτσι δε θα διστάσει, αν χρειαστεί, να τελειώσει και ποδοσφαιριστές. Και είναι αλήθεια πως η άμμος στην κλεψύδρα του Κολοβού έχει αρχίσει να αδειάζει. Ήδη έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και στον Βόλο έπαιξε λόγω των απουσιών. Αν δεν αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά, τότε θα πέσει πολύ σοβαρά το όνομά του στο τραπέζι ως «υποψήφιος για αποχώρηση». Και θα ζητηθεί από τον ατζέντη του να βρεθεί ομάδα να τον πάρει.

Δε θα είναι δύσκολο. Έχει καλό όνομα και φυσικά είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής ο Κολοβός. Δεν είναι… Μολό, ούτε Μπεκ. Εκεί μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα ο Παναθηναϊκός, διότι άντε να βρεις ομάδα που να τους θέλει.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024