Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκησε ο Παναθηναϊκός, 2-0 τη Λαμία

Νίκησε ο Παναθηναϊκός, 2-0 τη Λαμία

Χωρίς να παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τη Λαμία και ετοιμάζεται για τα τεστ της εξάδας με ΟΦΗ και Άρη. Τα γκολ ο Χατζηγιοβάνης με πέναλτι και ο Περέα.

Μία συνέχεια των προηγούμενων παιχνιδιών παρουσίασε ο Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, παρά την επικράτηση του με 2-0.

Το μόνο που κρατάει από το ματς το τριφύλλι είναι οι τρεις βαθμοί που το ανεβάζουν στη βαθμολογία, λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τον Άρη στο φινάλε του 2019. Κατά τ’ άλλα, ο Παναθηναϊκός δεν διόρθωσε τις αδυναμίες του και πρέπει να τις καλύψει με ένταση, πάθος και δύναμη στην Κρήτη, για να πάρει το «διπλό».

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, δεν δημιούργησε ευκαιρίες και ευτύχησε να προηγηθεί από ένα πέναλτι που κέρδισε και αξιοποίησε ο Χατζηγιοβάνης στο 44’ με την εξυπνάδα και την τεχνική του. Αντίθετα, η Λαμία είχε ευκαιρίες με τον Τουράμ, τον Πλιάτσικα και τον Σκόνδρα, αλλά ο Διούδης ήταν εκεί για να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν προμήνυε κάτι διαφορετικό, αλλά η ανόητη (αλλά σωστή) αποβολή του Μπεχαράνο στο 60’ απλοποίησε τη ζωή των παικτών του Γιώργου Δώνη. Με αριθμητικό πλεονέκτημα και με τους φιλοξενούμενους να απογοητεύονται, οι «πράσινοι» έλεγξαν πλήρως το ρυθμό και έψαχναν το δεύτερο γκολ.

Ο Μακέντα δεν σκόραρε, αφού δεν διανύει καλό… φεγγάρι και τη λύση έδωσε ο Περέα στο 82’. Ο Αποστολάκης πίεσε τον Καραμάνο αυτός έκανε λάθος γύρισμα στην περιοχή, ο Περέα πήρε τη μπάλα, πέρασε τον Πλιάτσικα και εκτέλεσε τον Θεοδωρόπουλο.

Το 2-0 διέλυσε τις όποιες ανησυχίες και ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που είχε ανάγκη ως αποτέλεσμα. Γιατί ως απόδοση, κινήθηκε ξανά κάτω από τη βάση…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης (79’ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ (53’ Περέα), Μακέντα (86’ Καμπετσής).

ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκαρντοβέλι, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (63’ Μπουλουλής), Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Ρόμανιτς (79’ Σάλιακας), Καραμάνος, Τουράμ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024