Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
OHE: Πέφτει η αυλαία της διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή

OHE: Πέφτει η αυλαία της διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή

Η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, στη Μαδρίτη ρίχνει αυλαία. Τη σκυτάλη από τους πολιτικούς, παραλαμβάνουν ακτιβιστές και μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων που απαιτούν δράση εδώ και τώρα

Η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, στη Μαδρίτη ρίχνει αυλαία. Τη σκυτάλη από τους πολιτικούς, παραλαμβάνουν ακτιβιστές και μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων που απαιτούν δράση εδώ και τώρα.

Φυλές αυτοχθόνων από τον Αμαζόνιο ενώνουν τη φωνή τους με τη νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ. Στόχος τους να διασφαλίσουν ότι το 2020 θα είναι η χρονιά της δράσης.

Στα ευχολόγια και τις γενικόλογες δεσμεύσεις των ηγετών, οι ακτιβιστές για το κλίμα απαντούν με συνθήματα, διαδηλώσεις και γυμνές διαμαρτυρίες.

«Το 2019 έχει σχεδόν τελειώσει. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το 2020 θα είναι η χρονιά της δράσης», δήλωσε η πρωταγωνίστρια των ημερών Γκρέτα Τούνμπεργκ, ενώ στο πλευρό της στάθηκε και η Μισέλ Ομπάμα.

Η Διεθνής Διάσκεψη της Μαδρίτης κατεβάζει αυλαία μετά από δύο εβδομάδες. Οι επιστήμονες που πήραν το λόγο υπενθύμισαν ότι οι συνέπειες της ανθρώπινης δραστηριότητας στον πλανήτη είναι καταστροφικές και ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024