Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους : Ξεσπά ο σύζυγος της 73χρονης

Εγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους : Ξεσπά ο σύζυγος της 73χρονης

Ο σύζυγος της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους ξεσπά. «Ηταν αλήτες, έχω καταρρεύσει από αυτό που μας έκαναν» λέει δακρυσμένος

«Ήταν δύο αλήτες που έκαναν τη γυναίκα μου κομμάτια. Πέθανα και εγώ μαζί της» λέει συγκλονισμένος ο σύζυγος της 73χρονης που πάτησαν με το αυτοκίνητο και σκότωσαν οι ληστές στους Αγίους Θεοδώρους για μια χρυσή αλυσίδα. Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι καταθέσεις των δύο δραστών, οι οποίοι παραδόθηκαν στις Αρχές και πλέον εμφανίζονται μετανιωμένοι για την αποτρόπαια πράξη τους.

Ο σύζυγος της 73χρονης ξεσπά. «Ηταν αλήτες, έχω καταρρεύσει από αυτό που μας έκαναν» λέει δακρυσμένος στην κάμερα του Alpha.

«Τη γυναίκα μου την κομματιάσανε. Είναι μια ανάπαυση στην ψυχούλα της, η παράδοσή τους. Εγώ τους αναγνώρισα. Με πήγαν οι αστυνομικοί σε μία αίθουσα με τζαμαρίες και λέω: “αυτός ήταν”! Τον είχα δει όταν πετάχτηκα από το σπίτι μου» προσθέτει ο ίδιος.

«Συγγνώμη στην οικογένεια και στους Έλληνες»

Μετανιωμένοι εμφανίζονται τώρα οι δύο δράστες της αποτρόπαιης ανθρωποκτονίας.

«Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και όλους τους Έλληνες» είπαν στους αστυνομικούς που τους πήραν κατάθεση οι δύο νεαροί Ρομά, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Όπως ισχυρίζεται ο 28χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο, δεν είδε την γυναίκα, καθώς ανέπτυσσε ταχύτητα για να διαφύγουν και όταν αναπήδησε το όχημα κατάλαβε ότι κάτι είχε συμβεί.

Και οι δύο λένε ότι αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο γιατί τρομοκρατήθηκαν από την αντίδραση της γυναίκας, η οποία άρπαξε από την μπλούζα τον 26χρονο που προσπάθησε να αφαιρέσει την αλυσίδα από το λαιμό της και ταυτόχρονα άρχισε να φωνάζει τον άνδρα της και το γιο της, που βρίσκονταν στο σπίτι.

Όπως είπαν, σταμάτησαν με το ασημί αυτοκίνητο, το οποία ανήκει στην μητέρα του 26χρονου, έξω από το σπίτι της 73χρονης, την οποία παρακολουθούσαν και ο 26χρονος βγήκε από το όχημα και την φώναξε δήθεν για να ρωτήσει κάτι, αλλά μόλις εκείνη τον πλησίασε, της άρπαξε την αλυσίδα.

Η 73χρονη όμως αντέδρασε δυναμικά και ταυτόχρονα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ακούγοντάς την ο σύζυγος και ο γιος της βγήκαν από το σπίτι και είδαν στο δρόμο το σταματημένο αυτοκίνητο, όπου μέσα του βρισκόταν ο οδηγός, ενώ ο δεύτερος άντρας, βρισκόταν εκτός αυτού και πάλευε με το θύμα.

Στη θέα των συγγενών της 73χρονης, χωρίς να καταφέρει να πάρει την αλυσίδα, μπήκε στο αυτοκίνητο και μαζί με τον συνεργό του κινήθηκαν προς τα εμπρός, χωρίς να κόψουν ταχύτητα και πέρασαν πάνω από την γυναίκα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Τη σκότωσαν και κρύβονταν για μέρες

Όλες αυτές τις μέρες οι δράστες κρύβονταν σε διάφορες περιοχές και κυρίως στον Πειραιά, αλλά οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάφεραν τις τελευταίες τρεις μέρες να έλθουν σε επαφή μαζί τους, μέσω τρίτου προσώπου, το οποίο φρόντισε και για δικηγόρο και μετά από διαπραγματεύσεις πείστηκαν να παραδοθούν.

Απογευματινές ώρες της Παρασκευής, οι δύο δράστες εμφανίστηκαν αυθορμήτως στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου ομολόγησαν τις πράξεις τους, τις οποίες περιέγραψαν με λεπτομέρειες.

Επιπλέον, οι δράστες αναγνωρίσθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε πρωινές ώρες σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024