Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτοικος Λίβερπουλ έως το 2024 ο Κλοπ

Κάτοικος Λίβερπουλ έως το 2024 ο Κλοπ

Κάτοικος Αγγλίας για τα επόμενα πέντε χρόνια θα παραμείνει ο Γερμανός, με τη Λίβερπουλ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους

Το… δίδυμο της επιτυχίας θα παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια μαζί. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει βρει το «λιμάνι» του στο Λίβερπουλ και δεν έχει κανέναν απολύτως σκοπό να αποχωρήσει σύντομα από το σύλλογο.

Μάλιστα, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν τους δεσμούς τους για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τον Γερμανό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Αγγλία μέχρι το 2024.

Η περσινή κατάκτηση του Champions League, αλλά και η φετινή πορεία των «ρεντς» στο πρωτάθλημα αποτέλεσαν τις ιδανικές συνθήκες για την επέκταση της συμφωνίας, η οποία προβλέπει την παραμονή του Κλοπ στο τιμόνι για αρκετά ακόμη χρόνια.

Ενδεικτικό της αμοιβαίας εκτίμησης που επικρατεί ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι πως το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 52χρονος, εφόσον τηρηθεί μέχρι τέλους, θα είναι το πιο μακροχρόνιο της προπονητικής του καριέρας, ενώ θα γίνει ο μακροβιότερος στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μετά τον Μπομπ Πέισλι.

Παράλληλα, οι τελευταίες εξελίξεις βάζουν οριστικό τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Γερμανό να εξετάζει νέες… πολιτείες σε περίπτωση που κατακτήσει φέτος τον τίτλο με τους «ρεντς», καθησυχάζοντας έτσι πλήρως τους οπαδούς της ομάδας.

«Για μένα προσωπικά είναι μια κατάθεση προθέσεων, που έχει στηριχθεί πάνω στη γνώση για το τι έχουμε καταφέρει στο σύλλογο, αλλά και για το τι ακόμη μπορούμε να κατορθώσουμε στο μέλλον. Αν δεν ήθελα, δεν θα υπέγραφα. Αυτό το μέρος είναι υπέροχο για μένα και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να αποχωρήσω» ήταν τα λόγια του γερμανού τεχνικού μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024