
Κουκάκι : Υπάλληλος της Περιφέρειας ο άνδρας που έπεσε από τον 5ο
Ο 46χρονος άνδρας στο Κουκάκι έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκαλώντας σοκ στους ανθρώπους της περιοχής και τους συναδέλφους του αλλά και συναγερμό στις Αρχές - Η ανακοίνωση της Περιφέρειας
Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής ήταν ο άνδρας ο οποίος πέθανε όταν βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής στο Κουκάκι.
Ο 46χρονος άνδρας έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκαλώντας σοκ στους ανθρώπους της περιοχής και τους συναδέλφους του αλλά και συναγερμό στις Αρχές.
Ήδη, η ΕΛ.ΑΣ διερευνά τις συνθήκες για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.
Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίο του Άρεως.
Η ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη
«Την οδύνη του αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, για τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα το μεσημέρι, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.
Με απόφαση του Περιφερειάρχη, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής.
Παράλληλα, αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Περιφέρειας, στο Πεδίο του Άρεως».
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Πόσες πιθανότητες έχει να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Αργεντινή
- Eva Douzinas, CEO of the Rauch Foundation, On Open Pen Fish Farming In Greece
- Οι «παππούδες» που λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι γίνονται σειρά
- Κεφαλονιά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την υπόθεση της 19χρονης – Τι κατέθεσε ο φίλος της Μυρτούς στον ανακριτή
- Σπουδαία ανατροπή για τον Τσιτσιπά και πρόκριση στον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης (vid)
- «Access by Design: Ρυθμιστικό Πλαίσιο, Συνταγογράφηση και Βιώσιμες Δαπάνες Υγείας»

