Σκάνδαλο και με τη… σφραγίδα της Εφέσεων.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του (εκ των οποίων το ένα με τον Παναθηναϊκό) χωρίς τους φιλάθλους του, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση μόνο κατά ένας μέρος.

Ποιο είναι αυτό; Να ρίξει το πρόστιμο από 61.500 ευρώ στα 56.500 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα και τον Παναθηναϊκό χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και η… εξυγίανση στο ελληνικό πρωτάθλημα καλά κρατεί.

Αναλυτικά η απόφαση της Εφέσεων:

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. απόφαση 265/2019 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, κατά το κεφάλαιο που αφορά την υπό στοιχείο β πειθαρχική παράβαση (άναμμα πυρσών, καπνογόνων και κροτίδων καθ΄ υποτροπή άρθρου 15 παρ. 2 α), β), ε) του Πειθ.Κωδ. της ΕΠΟ) ως προς το ύψος της επιβληθείσας σε βάρος της εκκαλούσας χρηματικής ποινής. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ και καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση των Τρικάλων κατά της υπ’ αριθμ. 157/28-11-2019 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Γράψτε το σχόλιο σας