Λεωφόρος Μεσογείων : Αυτοκίνητο έφυγε από τον δρόμο και μπήκε σε κατάστημα
Νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στη Λεωφόρο Μεσογείων, εξετράπη της πορείας του και μπήκε με μεγάλη ταχύτητα σε κατάστημα με μοτοσικλέτες.
Νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στη Λεωφόρο Μεσογείων, εξετράπη της πορείας του και μπήκε με μεγάλη ταχύτητα σε κατάστημα με μοτοσικλέτες.
Αναποδογύρισε
Το σοβαρό τροχαίο συνέβη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Μεσογείων 397, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.
Ο νεαρός οδηγός κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο ρεύμα προς Αθήνα όταν, στο προαναφερόμενο σημείο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και μπήκε στο κατάστημα με τις μοτοσικλέτες αφού γκρέμισε την πρόσοψή του.
Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, το οποίο βρέθηκε αναποδογυρισμένο, χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική με οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα.
Στο νοσοκομείο
Ο νεαρός ανασύρθηκε τραυματισμένος και παραδόθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστη η αιτία του τροχαίου αλλά η σφοδρότητα της πρόσκρουσης, αν μη τι άλλο, μαρτυρά πως το όχημα θα πρέπει να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).