
Ανεπανάληπτος ο Βαζαίος: Κατέκτησε και το χρυσό στα 200μ. πεταλούδα!
Ο Ανδρέας Βαζαίος μόλις μισή ώρα αφότου κολύμπησε και πήρε το χάλκινο στα 100μ. μικτή ατομική κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα.
Μυθικό κατόρθωμα από τον Ανδρέα Βαζαίο που κατέκτησε και το τρίτο μετάλλιο από τα τέσσερα συνολικά που διεκδίκησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης.
Ο Έλληνας κολυμβητής κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, μόλις μισή ώρα αφότου κολύμπησε και πήρε το χάλκινο στα 100μ. μικτή ατομική!
Ανεπανάληπτος, ο αθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου διέλυσε τα χρονόμετρα και τον συναγωνισμό, τερματίζοντας σε 1:50.23, που φυσικά αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ, για να ανέβει για δεύτερη φορά στη διοργάνωση -μετά τα 200μ. μικτή ατομική- στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαζαίος με το σπουδαίο του επίτευγμα σημείωσε και ένα ιστορικό νταμπλ για τα ελληνικά χρώματα, ενώ αυτό ήταν το 6ο του μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό 25αρας πισίνας.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους του βάθρου, ο Γερμανός Ραμόν Κλεντς, με 1:51.51 πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ τρίτος ήταν ο Βρετανός Τζέιμς Γκάι με 1:51.73.
https://twitter.com/euroswim2019/status/1203740264893943809
- Αρμενία: Υπό κράτηση πρόσωπα της φιλορωσικής αντιπολίτευσης ενόψει των εκλογών του Ιουνίου
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Η Ευρώπη «έχει περίπου έξι εβδομάδες επάρκειας» για τα καύσιμα αεροσκαφών
- Καμπανάκι στη Meta: Τα «έξυπνα» γυαλιά με αναγνώριση προσώπου μπορεί να γίνουν όπλο για κακοποιητές
- Σύμβαση για την δημιουργία νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Τρίπολη
- Λίβανος: Ο πρόεδρος ζητά εκεχερία πριν από τις συνομιλίες με το Ισραήλ – Συνεχίζονται οι επιθέσεις των IDF
- Κεφαλονιά: Ξεσπά η αδερφή της Μυρτούς που έχασε την ζωή της: «Αυτό είναι το πρόβλημα; Πως ντυνόταν το παιδί;»

