Ολυμπιακός: Εύκολο πέρασμα από τη Λευκάδα
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 111-55 τη Νίκη Λευκάδας και πέτυχε την 120η συνεχόμενη νίκη του στις εγχώριες διοργανώσεις.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Νίκης Λευκάδας με σκορ 111-55 για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και παραμένει αήττητος.
Ο Θρύλος έχει 122 συνεχόμενες νίκες στην Ελλάδα, μετράει 105 σερί στο πρωτάθλημα και από σήμερα έχει ισοφαρίσει το ρεκόρ του Αθηναϊκού. Στις 15 Δεκεμβρίου λοιπόν στην βοηθητική αίθουσα του ΣΕΦ και απέναντι στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου έχει την ευκαιρία να γράψει και πάλι ιστορία στην Α1 Γυναικών και να γίνει η ομάδα με τις περισσότερες σερί νίκες και στο πρωτάθλημα.
Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού η Γέμελος με 17 πόντους, την ακολούθησαν οι Σταμολάμπρου και Σπυριδοπούλου με 12. Η Παυλοπούλου είχε 11 πόντους και η Γκρέιβς πρόσθεσε άλλους 10, ενώ μάζεψε και 15 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 15-27, 28-49, 41-76, 55-111
Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Πανούση 5 (1), Πολυμένη 19 (4), Παπαμιχαήλ 8, Μαρούντα, Σουλιώτου, Τυπάλδου, Κερασοβίτη, Μεταξά, Πέτροβα 2, Αντομάκο 11 (1), Τσέλσεκ 10.
Ολυμπιακός (Παντελάκης): Τόμας 10, Σταμάτη 7 (5 ασ.), Σπυριδοπούλου 12, Παυλοπούλου 11, Νικολοπούλου 7, Σωτηρίου 6 (4 ριμπ., 3 ασ.), Γκρέιβς 10 (15 ριμπ.), Γέμελος 17 (4/5 δίπ., 3/7 τρ.), Γιουρτσένκοβα 9 (8 ρίμπ), Λούκα 4 (5 ρίμπ.), Κοσμά 6, Σταμολάμπρου 12
- Έπος: Με τον Μπαρτζώκα στο… πέτο, εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δείπνο της ΚΑΕ (pics)
- Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχω στείλει προσκλητήρια, δεν έχω πάει για το νυφικό, είμαι ανοργάνωτη»
- Δήμος Σερρών: Συνεχίζεται η αποκομιδή των επικίνδυνων συσκευασιών φυτοφαρμάκων
- Δήμος Πάρου: Ζητάει έργα προστασίας του Δρυού Πάρου από κατολισθήσεις και θαλάσσια διάβρωση
- UEFA Conference League: Κρίσταλ Πάλας και Ράγιο Βαγιεκάνο κοντράρονται στον τελικό για μια θέση στην Ιστορία
- Greece Is One of the World’s Hottest Climate Crisis Hot Spots

