
Γιαννακόπουλος: «Ανακοινώσεις μετά την Πρωτοχρονιά»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε εξελίξεις για τη Διπλή Ανάπλαση και αναφέρθηκε στην ανταπόκριση του κόσμου στο PAO Alive.
Ανεξαρτήτως των ευθυνών του Γιώργου Δώνη και των παικτών του, το κυρίαρχο πρόβλημα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είναι το ιδιοκτησιακό. Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να απεμπλακεί από την ΠΑΕ και ο μόνος ενδιαφερόμενος στο προσκήνιο είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ωστόσο, ο Γιαννακόπουλος για να κινηθεί επίσημα για τις μετοχές του Αλαφούζου έχει θέσει δύο προϋποθέσεις, την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και την ανταπόκριση στο PAO Alive.
Αυτό επανέλαβε στο OPEN TV, που παραχώρησε συνέντευξη: «Σίγουρα είναι στενάχωρο να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο και να μην μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως το πρότζεκτ του PAO ALIVE είναι μονόδρομος. Μόνο με τον Βοτανικό θα αλλάξουν τα πράγματα».
Ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι η καθυστέρηση για τη Διπλή Ανάπλαση οφείλεται σε ένα εμπόδιο που είχε προκύψει στη συνεργασία με την Κυβέρνηση: «Σε ότι αφορά τον κύριο Μπακογιάννη δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε με τον Περιφέρειάρχη, τον κύριο Πατούλη.
Με την Κυβέρνηση έχουν διαφοροποιηθεί κάποια πράγματα και αυτός είναι ο λόγος που επικρατεί ησυχία τον τελευταίο καιρό. Όμως, έχουμε ξεπεράσει μερικά ζητήματα και πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις».
Η είδηση ακολούθησε, αφού ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε ανακοινώσεις για τον Βοτανικό μετά την Πρωτοχρονιά: «Έχει θωρακιστεί νομικά η Διπλή Ανάπλαση και όλες οι προϋποθέσεις είναι καλυμμένες για να γίνει το έργο. Μετά την Πρωτοχρονιά θα έχουμε τις ανακοινώσεις».
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε και για την ανταπόκριση του κόσμου στο PAO Alive και δήλωσε ικανοποιημένος: «Από την συμμετοχή του κόσμου είμαι ικανοποιημένος. Αν σκεφτεί κανείς πως δεν υπήρχαν δεδομένες εξελίξεις και δεν υπήρχε συμμετοχή από τους επιφανείς Παναθηναϊκού.
Η συμμετοχή του κόσμου μού δείχνει ότι θα πιάσουμε τον στόχο μας. Είναι θετική ένδειξη. Το επόμενο διάστημα θα κάνουμε εκδηλώσεις στην Αυστραλία, στην Αμερική και θα έχουμε ραντεβού με επιφανείς Παναθηναϊκούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποιος δεν θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια».
Η στάση του Γιάννη Αλαφούζου σε όλα αυτά αποτελεί ερωτηματικό, αλλά δεν φάνηκε να προβληματίζει τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον προς το παρόν: «Ο κ. Αλαφούζος έχει εκφραστεί στο παρελθόν πως δεν θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.
Θέλω να πιστεύω πως όταν όλες οι προϋποθέσεις θα έχουν καλυφθεί, θα μπορέσουμε να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι για το καλό της ομάδας θα μπορέσουμε να προχωρήσει αυτή η μεταβίβαση».
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Χειροκίνητο ή αυτόματο; Τι αποκάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες για την επίδραση της οδήγησης στον εγκέφαλο
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]

