Το πολυαγαπημένο μας διήμερο ήρθε αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι πως χρειάζεται και μία πράξη αισιοδοξίας και από τους ίδιους. Είναι σοβαρό να σκεφτούν όλα τα ζώδια πως αν δεν αποφασίσουν να πάρουν χρόνο για τον εαυτό τους, θα τα «καταπίει» η ρουτίνα και το άγχος.

Κριός

Καλή διάθεση. Θα χαλαρώσετε μετά από πολύ καιρό και θα κάνετε βόλτες με τους αγαπημένους σας φίλους. Θα προετοιμαστείτε για μία εργασιακά έντονη εβδομάδα.

Ταύρος

Είναι μία από εκείνες τις μέρες που εύχεστε να μοιραστείτε τη χαρά σας με εκείνους που σας αγαπάνε. Πρέπει να δίνετε σημασία σε όλους και όχι μόνο σε λίγα άτομα.

Δίδυμοι

Βαριέστε να κάνετε δραστηριότητες αυτό το Σαββατοκύριακο επειδή είστε αρκετά κουρασμένοι. Να κάνετε πλάνα και σχέδια για όλους τους τομείς σε εβδομαδιαία βάση.

Καρκίνος

Έχετε πολλή αισιοδοξία και καλή διάθεση. Θα βγείτε μετά από πολύ καιρό για καφέ και βόλτα. Δεν έχετε ακόμα όμως τις αντοχές σας σε σημείο να ξενυχτάτε.

Λέων

Ξεκάθαρα πολύ αλκοόλ και πάρα πολλή διάθεση για κουτσομπολιό και συζητήσεις. Εν τω μεταξύ θα σας έρθει καινούργιος έρωτας. Δώστε ευκαιρίες μην έχετε τέτοιο ύφος.

Παρθένος

Λογική σκέψη και ανάλυση για τα θέματα της εβδομάδας που σας πέρασε. Εντάξει είναι προφανές ότι πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει.

Ζυγός

Περιμένετε να συζητήσετε σοβαρά για κάτι με τον σύντροφό σας. Μάλλον θα έχει να κάνει με επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Επαγγελματικά δεν ασχολείστε.

Σκορπιός

Θα περάσετε πιθανόν μόνοι σας το Σαββατοκύριακό, πράγμα αρκετά στενάχωρο. Σας αγαπάνε τόσοι άνθρωποι και δε φαίνεται να δίνεται πολλή σημασία.

Τοξότης

Πρέπει να αναγνωρίσετε στον εαυτό σας ότι σας λείπει η χαλάρωση πιο πολύ και παραδόξως αν και Τοξότες, δε θέλετε την έξοδο και το ξενύχτι. Είστε κουρασμένοι.

Αιγόκερως

Προβλέπεται να είναι τέλειο το διήμερο. Θα γνωρίσετε νέα άτομα και θα ξεκινήσετε μία καινούργια φιλία. Τα επαγγελματικά σας είναι σε καλό στάδιο απλά θέλουν διαχείριση.

Υδροχόος

Πρωτοβουλίες θα παρετε. Θα θυμηθείτε πως θέλετε να στείλετε σε κάποιον αγαπημένο ή κάποιον πρώην. Κοιτάξτε να περνάτε καλά στο τώρα και να μην «ενοχλείτε» άλλους.

Ιχθύς

Είστε σε μία φάση που οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Για αρχή χαλάρωσε το διήμερο και σκέψου έπειτα όταν θα τα βλέπεις λογικά όλα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο