
Corriere dello Sport : «Ποιους αποκαλείτε ρατσιστές;»
Μετά τις κατηγορίες για ρατσισμό, η Corriere dello Sport ξεκαθαρίζει πως εδώ και έναν αιώνα παλεύει για ελευθερία και ισότητα.
Σάλος έχει προκληθεί από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport, με το Μέσο να απαντάει σε όλους όσοι το κατηγορούν για ρατσισμό.
Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή όμως! Η ιταλική εφημερίδα χθες Πέμπτη (5/12) έκανε ένα αφιέρωμα για το ντέρμπι της Ίντερ με τη Ρόμα απόψε (6/12, 21:45) και έβαλε στο πρωτοσέλιδό της δύο πρώην συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τους Ρομέλου Λουκάκου και Κρις Σμόλινγκ.
Ο τίτλος του ιταλικού Μέσου ήταν Black Friday και αυτό προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις, με τη Corriere dello Sport να κατηγορείται για ρατσισμό. Σήμερα (6/12), η εφημερίδα εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σε όσους την κατηγορούν, λέγοντας τα εξής:
«Ποιος αποκαλείτε ρατσιστές, παλεύουμε για την ελευθερία και την ισότητα για πάνω από έναν αιώνα». Γύρω από το πρωτοσέλιδο υπάρχουν και παλαιότερα δημοσιεύματα της εφημερίδας, τα οποία καταδικάζουν διάφορα περιστατικά ρατσισμού.
Δείτε το πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport:
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Καρέ καρέ η στιγμή της αιματηρής επίθεσης των τριών στον 57χρονο σε μπαρ στο Ηράκλειο
- Γιγάντια χωματερή στην Χιλή είναι η μεγαλύτερη πηγή μεθανίου στον κόσμο
- Στην Αθήνα έρχονται Τραμπ, Ρούμπιο και Χέγκσεθ, αποκάλυψε η Γκίλφοϊλ
- Πούλιτζερ 2026: Τραμπ, άγγελος, σπάραγμος και η δύναμη της Τέταρτης Εξουσίας – Όλοι οι νικητές
- Εκτεθειμένη η ΚΕΔ: Στην Τούμπα «κουρελιάστηκε» το πρωτόκολλο του VAR (pic)
- Το τένις στα άκρα: Η Σαμπαλένκα ανοίγει θέμα μποϊκοτάζ


