
Το είδαμε κι αυτό: Οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε επιστολή στον Τσίπρα για να του προσφέρει το σπίτι της
Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα την ερχόμενη εβδομάδα...
Την αγάπη της με το πιο πρωτότυπο τρόπο φρόντισε να δείξει την αγάπη της στον Αλέξη Τσίπρα μία οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ.
Η συγκεκριμένη κυρία απέστειλε ιδιόχειρη πρόσκληση στον πρώην πρωθυπουργό προσφέροντας στον ίδιο και στην οικογένειά του το σπίτι της, στην Ελάτη για ολιγοήμερες Χριστουγεννιάτικες διακοπές.
Του επισημαίνει μάλιστα σύμφωνα με το trikalavoice.gr πως στα Τρίκαλα φιλοξενείται το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, ο «Μύλος των Ξωτικών» και θα είναι ευκαιρία για τα παιδιά να ζήσουν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.
Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, που επικαλούνται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται στα Τρίκαλα το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, δίχως ωστόσο να έχει καταρτιστεί ακόμη το πλήρες πρόγραμμα συναντήσεών του.
Η επίσκεψή του εντάσσεται στο πλαίσιο περιοδειών που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός εδώ και μερικούς μήνες σε όλη την Ελλάδα.
- Ποντάροντας στον πόλεμο στο Ιράν: Πάνω από 1 δισ. δολάρια σε στοιχήματα που έγιναν με… ύποπτα καλό timing
- Επιθετικός σκύλος: Μια κραυγή για βοήθεια που οφείλουμε να ερμηνεύσουμε σωστά
- Ακροβατώντας μεταξύ Τραμπ και πολιτικής φθοράς – Η Τζόρτζια Μελόνι με την πλάτη στον τοίχο
- Κεφαλονιά: Έρευνα και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα – Τα κρίσιμα 24ωρα πριν τον θάνατο της 19χρονης
- «Ο Ποκουσέφσκι κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο»
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ



