Εργατικό δυστύχημα με ένα νεκρό στην Ημαθία
Ένας νέος 29 ετών έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στους Γεωργιανούς Ημαθίας. Έρευνα για τα αίτια πραγματοποιούν οι αρμόδιες αρχές.
Ένας 29χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα σε λατομείο στους Γεωργιανούς Ημαθίας.
Το περιστατικό συνέβη στη 1.30 μετά το μεσημέρι στη θέση «Ντουρμάνι» την ώρα που εκτελούνταν εργασίες αποκομιδής αδρανών υλικών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος άνδρας -ελληνικής καταγωγής- κινούμενος πεζός μπροστά από φορτωτή, φαίνεται να παρασύρθηκε από τον κουβά του οχήματος με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Για το συμβάν συνελήφθησαν ο χειριστής του φορτωτή και ο υπεύθυνος του λατομείου που αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου εγκληματολογικών ερευνών, όπως επίσης κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για να διερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος.
H προανάκριση διεξάγεται από το αστυνομικό τμήμα Βέροιας.
- Μάικλ Τζάκσον: Eισπράξεις ρεκόρ για το Michael παρά τις αντιδράσεις – «Εξαγνισμός ενός Τέρατος»
- Φυλακές Κορυδαλλού: Κύκλωμα αλλοδαπών βασάνιζε κρατουμένους ζητώντας χρήματα από τις οικογένειές τους
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη

