Εργατικό δυστύχημα με ένα νεκρό στην Ημαθία
Ένας νέος 29 ετών έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στους Γεωργιανούς Ημαθίας. Έρευνα για τα αίτια πραγματοποιούν οι αρμόδιες αρχές.
Ένας 29χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα σε λατομείο στους Γεωργιανούς Ημαθίας.
Το περιστατικό συνέβη στη 1.30 μετά το μεσημέρι στη θέση «Ντουρμάνι» την ώρα που εκτελούνταν εργασίες αποκομιδής αδρανών υλικών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος άνδρας -ελληνικής καταγωγής- κινούμενος πεζός μπροστά από φορτωτή, φαίνεται να παρασύρθηκε από τον κουβά του οχήματος με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Για το συμβάν συνελήφθησαν ο χειριστής του φορτωτή και ο υπεύθυνος του λατομείου που αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου εγκληματολογικών ερευνών, όπως επίσης κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για να διερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος.
H προανάκριση διεξάγεται από το αστυνομικό τμήμα Βέροιας.
- Τέσσερις ανήλικοι εντοπίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο να καταναλώνουν αλκοόλ παρά τις απαγορεύσεις – Συνελήφθη 51χρονος
- HELLO! TRAVEL GREECE: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Γάμος Τέιλορ Σουίφτ: Αστρονομικό κόστος για τελετή εκατομμυρίων στο MSG που ίσως γράψει ιστορία
- Η Λ.Δ Κονγκό αιφνιδίασε την Αγγλία: 1-0 στο 8′ με τον Τσιπένγκα (vid)
- Βενεζουέλα: Τέσσερις αστυνομικοί συνελήφθησαν για λεηλασίες – Βίντεο με το πλήθος να τους κυνηγά
- ΑΕΚ: Παραμένει στα κιτρινόμαυρα ο Φίζελ


