
Αθώος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Τον είχε μηνύσει ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής
Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειδικείο Ιωαννίνων τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και απλή σωματική βλάβη.
Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε.
Ζήτησε συγγνώμη ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής
Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά.
Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράστηκε με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.
To επεισόδιο είχε σημειωθεί αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας στο Εφετείο στις 8/12/2017 όπου εκδικάζονταν η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τον πρώην διευθυντή να ασκεί μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.
- Ισραήλ: Κοινή κάθοδος Μπένετ – Λαπίντ στις εκλογές ενάντια στον Νετανιάχου
- Γερμανία: Αυξάνονται οι αντιρρησίες συνείδησης
- Ιράν: Και το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πούτιν – Αραγτσί «στην Αγία Πετρούπολη»
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν




