Και ποιος να τη σταματήσει; Η ομαδάρα του Κλοπ έκανε πέντε… κομμάτια την Εβερτον (5-2) του Μάρκο Σίλβα και αύξησε ξανά τη διαφορά από τη Σίτι στους 11 πόντους.
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Λίβερπουλ το υποτιθέμενο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Εβερτον, για την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να διαλύουν στο «Ανφιλντ» με 5-2 την ομάδα του Μάρκο Σίλβα!
Οι Ρεντς έκαναν… πλάκα απέναντι στα «Ζαχαρωτά», χάρισαν θέαμα στους φιλάθλους τους και αύξησαν ξανά τη διαφορά από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στους 11 πόντους, ενώ παρέμειναν στο +8 από τη δεύτερη Λέστερ.
Η ομαδάρα του Κλοπ απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι φέτος δεν αστειεύεται. Εδειξε με τον πλέον περίτρανα τρόπο ότι είναι σοβαρή και δεν πρόκειται να κάνει τις γκέλες που της κόστισαν πέρσι τον τίτλο.
Η Λίβερπουλ, παρότι ξεκίνησε χωρίς τους Σαλάχ και Φιρμίνο, κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και με πρωταγωνιστές τους Οριγκί και Σακίρι πήρε το τρίποντο της νίκης.
Ο Βέλγος επιθετικός έβαλε δύο γκολ, ένα ο Ελβετός και από ένα επίσης οι Μανέ και Βαϊνάλντουμ. Από την Εβερτον σκόραραν οι Κιν και Ριτσάρλισον.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!