Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Νέα αποκάλυψη - Μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ίδρυσε την RFA (έγγραφα)

ΠΑΟΚ : Νέα αποκάλυψη – Μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ίδρυσε την RFA (έγγραφα)

O Anton Khodaref συμμετείχε στο δ.σ. του ΠΑΟΚ και στις 24 Απριλίου 2017 εμφανίζεται να εκπροσωπεί την Belterra Investments (εταιρεία της οικογένειας Σαββίδη) στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Το… ντόμινο που αποδεικνύει την κοινή παρουσία ανθρώπων του Σαββίδη σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, μέσω RFA και άλλων εταιρειών. Ονόματα, διευθύνσεις και έγγραφα – ντοκουμέντα.

Πρώτο πρόσωπο που εμφανίζεται παντού; Ο Anton Khodaref. Τι εστί Anton Khodaref; Από τον Μάιο του 2012 ως τον Δεκέμβριο του 2012 συμμετείχε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., ως εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, για να αντικατασταθεί τον Δεκέμβριο του 2012 στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ από την κα Μαρία Γκοντσάρεβα, μόνιμη συνεργάτιδα του κ. Σαββίδη σε όλες τις επιχειρήσεις του η οποία παραμένει έως και σήμερα – ως Μέλος – στο ΔΣ της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου ο κ. Khodarev στις 24 Απριλίου 2017 εμφανίζεται να εκπροσωπεί την Belterra Investments (εταιρεία της οικογένειας Σαββίδη) στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης. (https://www.neweurope.eu/article/kremlin-may-get-thessaloniki-port/).

Ο Anisimov και η σχέση του με τον Καπαζίδη και τη ΣΕΚΑΠ

Επίσης Διευθυντές της RFA εμφανίζονται σήμερα (ο μέτοχός της) κ. Ιωάννης Καλπαζίδης, η κα Μαρία Θρασυβούλου (η οποία εμφανίζεται ως κάτοικος Λευκωσίας Κύπρου) και ο κύριος Sergei Anisimov ενώ χρησιμοποιεί ως «Γραμματείς» την Εταιρεία M.M.C.S. Secretary Limited (δηλαδή την ίδια Εταιρεία που χρησιμοποιεί και η DIMERA ltd / ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Ο Anisimov συνδέεται με τον κύριο Καλπαζίδη από την κοινή τους θητεία και σε άλλες εταιρείες της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη: Έχουν συνυπάρξει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. (από 25.08.2014 ως 07.10.2015) όταν αυτή ήταν υπό τον έλεγχο εταιρειών συμφερόντων του κ. Ιβάν Σαββίδη.

Στην ΣΕΚΑΠ ο Anisimov μετείχε από 06.09.2013 ως 26.10.2015, αρχικά ως Μέλος αλλά με αρμοδιότητες εκπροσώπησης της Εταιρείας, και έπειτα ως Αντιπρόεδρος και εντεταλμένος σύμβουλος με εκτεταμένες αρμοδιότητες εκπροσώπησης.

Ο Anisimov μετείχε από την σύσταση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ ως το 30-6-2014 στο Δ.Σ. αυτής, μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα (μέλος Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη (εκπρόσωπο της εταιρείας DIMERA στην Ελλάδα και επίσης «μόνιμο» συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη και στην ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε., κ.α).

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024