Η EuroLeague τιμώρησε τον Ερυθρό Αστέρα για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τα χρονόμετρα στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια, που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή για 50 λεπτά.
Η Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 15.000€ τον Ερυθρό Αστέρα, για το πρόβλημα που προέκυψε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα η αναμέτρηση διακόπηκε για περίπου 50 λεπτά, καθώς τα χρονόμετρα και ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου αντιμετώπιζαν πρόβλημα, με αποτέλεσμα το ματς να διαρκέσει περίπου τρεις ώρες συνολικά.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης, ο γηπεδούχος είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, οπότε το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε απέναντι στην ισπανική ομάδα βρήκε υπαίτιο τον Ερυθρό Αστέρα.
Από εκεί και πέρα, ακόμη ένα πρόστιμο επιβλήθηκε στους Ερυθρόλευκους (ύψους 2.500€) για ρίψη αντικειμένων προς τους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.