Ινδονησία : Δύο στρατιωτικοί τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη χειροβομβίδας καπνού
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της διοίκησης των μονάδων των ένοπλων δυνάμεων στην περιοχή της πρωτεύουσας Έκο Μαργκιόνο, οι δύο στρατιωτικοί συμμετείχαν σε άσκηση
Δύο στελέχη του προσωπικού των ένοπλων δυνάμεων της Ινδονησίας τραυματίστηκαν σε έκρηξη χειροβομβίδας καπνού στο πάρκο του Εθνικού Μνημείου στην Τζακάρτα, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της ινδονησιακής πρωτεύουσας, ο Γκατότ Εντί Πραμόνο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της διοίκησης των μονάδων των ένοπλων δυνάμεων στην περιοχή της πρωτεύουσας Έκο Μαργκιόνο, οι δύο στρατιωτικοί συμμετείχαν σε άσκηση.
Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως η έκρηξη οφειλόταν σε επίθεση, ο Πραμόνο απάντησε «δεν έχουμε ακόμη καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, ακόμη διενεργούμε έρευνα για να κατανοήσουμε πώς βρέθηκε η χειροβομβίδα εκεί». Ωστόσο όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν, ο αξιωματικός της αστυνομίας διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να υποδεικνύει πως διαπράχθηκε επίθεση.
Το πάρκο του Εθνικού Μνημείου (Monumen Nasional, ή Monas) βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ινδονησίας, σε μικρή απόσταση από το προεδρικό ανάκτορο.
Οι δύο στρατιωτικοί που τραυματίστηκαν έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο. «Ο ένας έχει τραυματιστεί στο χέρι και άλλος στο πόδι», σύμφωνα με τον Πραμόνο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας