Ένας Ολυμπιακός με «καρδιά» και ψυχή, επέστρεψε από ένα χαμένο παιχνίδι και πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο, απέδρασε με έναν πόντο (11-11) από την έδρα της Μπαρτσελονέτα.

Η ισοπαλία αυτή διατήρησε το αήττητο των παικτών του Θοδωρή Βλάχου, που παραμένουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία, έπειτα από 6 αγωνιστικές.

Οι Ισπανοί προηγήθηκαν 7-4 στο ημίχρονο και διατηρούσαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μετά το 10-7, στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου, όμως, οι Ερυθρόλευκοι ξύπνησαν και με σερί 3-0 ισοφάρισαν σε 10-10.

Η Μπαρτσελονέτα προηγήθηκε 11-10, αλλά με γκολ του Μάριο Γιόκοβιτς στα 31 δευτερόλεπτα, οι φιλοξενούμενοι απέδρασαν με την ισοπαλία, διατηρώντας το αήττητο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γούνας ,που σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ για τους Ισπανούς τρία γκολ σημείωσε ο Μουνιαρίθ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 16 πόντους, με τη Γιουγκ να είναι στους 15 και την Μπαρτσελονέτα να ακολουθεί στους 13.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου πλέον περιμένει τη Γιουγκ στον Πειραιά στις 9/12 και με νίκη θα κλείσει στην κορυφή τον Α’ γύρο.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 2-3, 2-4