Ολυμπιακός: Ατομικό για τον Ριντ
Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κάνει ο Γουίλι Ριντ, καθώς σήμερα (3/12) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή (6/12, 21:30) συνεχίζεται με ένα και μοναδικό πρόβλημα.
Ο Γουίλι Ριντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω του τραυματισμού του από τον αγώνα με την Άλμπα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι των «αιωνίων».
Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Αμερικανού σέντερ, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα παρακολουθούν μέρα με τη μέρα την κατάσταση της υγείας του Ριντ, για να δουν αν θα βρίσκεται σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα στο σπουδαίο ματς του ΟΑΚΑ.
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία
- Δεν σταματάει: Νέα ρεκόρ από τον θρυλικό Λιονέλ Μέσι (pic)
- Οι 11άδες στο Ελβετία – Κολομβία για τους «16» του Μουντιάλ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442