Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Αντωνιάδης,  μίλησε και για την κρίση που πέρασε ο γάμος του, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος ποτέ δεν είπε ότι χώρισε.

«Η γυναίκα μου, μου έκανε ένα ταξίδι έκπληξη στη Βουδαπέστη. Είπα ότι ο γάμος μου περνάει κρίση, όχι ότι χώρισα.

Η γυναίκα μου γύρισε στο σπίτι και τώρα είμαστε σε μια κατάσταση διαλόγου.

Μείναμε χωριστά για ένα μήνα, το σπίτι μου φαινόταν άδειο, φυσικά και μου έλειπε. Η γυναίκα μου ενοχλήθηκε που είπα δημόσια για την κρίση στο γάμο μας. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά με τη γυναίκα μου.

Πάντα ήμουν ειλικρινής στις συνεντεύξεις μου, σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες που λένε μπούρδες», είπε μεταξύ άλλων ο Χρίστος Αντωνιάδης.

 

Η είδηση για το «διαζύγιο»

Ο Χρήστος Αντωνιάδης είχε πολλά να πει στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», καθώς ο ίδιος  είχε αποκαλύψει πως χωρίζει μετά από επτά χρόνια γάμου.

Συγκεκριμένα όπως είχε δηλώσει  ο Χρήστος Αντωνιάδης«ο έγγαμος βίος του δε διάγει τις καλύτερές του μέρες».

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τη 18 χρόνια μικρότερη σύζυγό του, εκείνος απάντησε ότι κανείς δεν ξέρει… και ότι στα χαρτιά ακόμα δεν είναι χωρισμένοι.

View this post on Instagram

#happycouple #happyduo #loveinblue #happyweekend

A post shared by Christos Antoniadis (@c.antoniadis) on

View this post on Instagram

#newsong #videoclip #outeme100

A post shared by Christos Antoniadis (@c.antoniadis) on

Ο Χρήστος Αντωνιάδης παντρεύτηκε την 18 χρόνια μικρότερή του Αφροδίτη το 2012. Σε κοινή τους συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στην εκπομπή  «Στη Φωλιά των Κου Κου»  το ζευγάρι, είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τα «προβληματάκια» που αντιμετώπιζαν σαν ζευγάρι.

«Τσακωνόμαστε για απλά πράγματα, κυρίως για θέματα σπιτιού», είχε δηλώσει τότε η Αφροδίτη, ενώ είχε παραδεχτεί ότι τον ζήλευε πολύ: «Αν δω κίνηση από κάποια θαυμάστρια, γίνεται χαμός στο καμαρίνι!».