Χάρη στο γκολ του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα έφυγε νικήτρια από τη Μαδρίτη επικρατώντας 1-0 της Ατλέτικο. Μοιραίο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε για πολλοστή φορά στον Αργεντινό επιθετικό και στην επίδραση που έχει στο παιχνίδι της ομάδας του
Χάρη στο γκολ του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα έφυγε νικήτρια από τη Μαδρίτη επικρατώντας 1-0 της Ατλέτικο. Μοιραίο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε για πολλοστή φορά στον Αργεντινό επιθετικό και στην επίδραση που έχει στο παιχνίδι της ομάδας του.
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα παραδέχτηκε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε τον έλεγχο στην αρχή της αναμέτρησης, όμως υποστήριξε ότι με την πάροδο του χρόνου η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Μέχρι που… χτύπησε ο Λίο.
«Ειδικά σε παιχνίδια που είναι κλειστά και δύσκολα, το να έχουμε τον Λέο, είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Μου άρεσε η ομάδα μου. Περάσαμε δύσκολα στην αρχή, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε για άσχημα πράγματα τώρα. Περιμέναμε ότι η Ατλέτικο θα ξεκινήσει όπως ξεκίνησε. Έπρεπε να είμαστε δυνατοί στα πρώτα 20 λεπτά. Όσο περνούσε η ώρα, είχαμε τον έλεγχο και ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι και ο Λέο ήταν ξανά στο επίπεδο του. Στο τέλος η δική του ιδιοφυΐα καθόρισε το παιχνίδι» σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου.
Η αντιπαράθεση του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Οφέρ Γιανάι αυτή τη φορά όμως να μπλέκει και τη Βαλένθια στις νέες δηλώσεις του για τη φετινή Ευρωλίγκα.
Η απόφαση σηματοδοτεί μια ιστορική στροφή για την Ελβετία που είχε ταυτιστεί με την απόλυτη απαγόρευση των αγώνων, απόρροια μιας τραγωδίας που σημάδεψε ανεξίτηλα την ιστορία του motorsport.