Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση το ανύπαρκτο πτυχίο μεταπτυχιακών σπουδών του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν έχει πάρει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ, όπως ισχυριζόταν.

Με ανακοίνωσή του, ο κ. Διαματάρης δηλώνει ότι παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του αμερικανικού πανεπιστημίου, αλλά οικονομικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να πάρει πτυχίο.

Το θέμα αυτό σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel, ο πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα», Άρης Ραβανός. «Είναι θέμα ηθικής», υποστήριξε ο κ. Ραβανός και πρόσθεσε πως «είναι μια υπόθεση που ρίχνει τη σκιά της πάνω από την κυβέρνηση μετά και την υπόθεση του 80χρονου διορισθέντα διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Κηλιδώνει το πλεονέκτημα της παρούσας κυβέρνησης, αφού καθώς πρόκειται για μια κυβέρνηση που έχει λίγους μήνες στο τιμόνι της χώρας και θέλει να περάσει ένα μήνυμα αλλαγής και αριστείας, ακόμα και αυτές οι μικρές υποθέσεις αφήνουν το στίγμα τους.

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr