«Διαβολόρεμα» : Εδώ θα χτιστεί η νέα Μόρια
Θα φιλοξενεί έως 7.000 μετανάστες
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να κατασκευάζεται η νέα δομή στη Μυτιλήνη, που θα αντικαταστήσει τη δομή στη Μόρια.
Οι εργασίες θα αρχίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα για την κατασκευή της νέας κλειστής δομής, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 7.000 άτομα.
Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, αρμόδιος για το συντονισμό στο θέμα του μεταναστευτικού, Αλκιβιάδης Στεφανής σε συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και με τους δημάρχους Μυτιλήνης.
Η περιοχή λέγεται «Διαβολόρεμα», είναι στον δρόμο που οδηγεί από τη Μυτιλήνη στην Καλλονή, μέσα σε δασική έκταση και ανάμεσα σε μια μεγάλη αντιπυρική ζώνη.
Στόχος, όπως αναφέρει το Star, είναι η νέα «Μόρια» να είναι έτοιμη και σε πλήρη λειτουργία τον Ιούνιο του 2020.
- Το πάρτι του Ελ Κααμπί και των συμπαικτών του στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση του Μαρόκου (vids)
- Κύπρος: «Έκανε νόημα για βοήθεια» – Αυτόπτης περιγράφει πώς ο αστυνομικός πυροβόλησε τη σύζυγό του
- Συνταγματική αναθεώρηση: Στη Βουλή η συζήτηση για το άρθρο 86
- Κάρμο: «Mοιάζει σαν να είναι γραφτό – Εδώ είναι το μέρος που αισθάνομαι ευτυχισμένος»
- Θεσσαλονίκη: Πτώμα εντοπίστηκε σε φωταγωγό εμπορικού κέντρου
- Ένα δόντι κατσίκας από την Κρήτη αλλάζει όσα γνωρίζαμε για την κτηνοτροφία στην αρχαία Ελλάδα
- Το μαγνήσιο στη διατροφή του σκύλου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΕΕ – Κίνα: Συμφώνησαν να αποτρέψουν τον εμπορικό πόλεμο εγκαινιάζοντας νέο διάλογο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/kylo-l6DvkaulgwQ-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442