Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσίπρας, η Ρεγγίνα και ο Σαχινίδης

Ο Τσίπρας, η Ρεγγίνα και ο Σαχινίδης

Το παρασκήνιο

Και επειδή άνω-κάτω έγινε και το ΠαΣοΚ με την προσχώρηση στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως της πιο πιστής συνεργάτιδας του Γ. Παπανδρέου, Ρεγγίνας Βάρτζελη, έχω να σας αποκαλύψω και τούτα, να σας αποκαλύψω δηλαδή ότι η Βάρτζελη είχε προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό. Και εξηγούμαι:

Σε συνάντηση που έγινε πριν ο Αλέξης Τσίπρας αναχωρήσει για το Παρίσι όπου βρέθηκε επί τριήμερο για συναντήσεις και ομιλία, «κλείδωσε» η συμμετοχή της Ρεγγίνας Βάρτζελη, άλλοτε εξ απορρήτων του Γιώργου Παπανδρέου, στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Οι δυο τους είχαν συνομιλήσει και άλλες φορές, αλλά έγινε συνάντηση εκτός Κουμουνδούρου, όπου ο Αλ. Τσίπρας της ζήτησε να στρατευθεί για τη δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης απέναντι στο άρμα της ΝΔ. Το φλερτ είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν, ιδιαίτερα μετά την παρουσία της σε εκδήλωση της «Γέφυρας» για τη στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ ακολούθησε και η συμμετοχή της στη μεγάλη εκδήλωση στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο στο Γαλάτσι της Προοδευτικής Συμμαχίας. Σε αυτές ήταν αθόρυβα, αλλά οι μυημένοι ήξεραν τι συνέβαινε στο παρασκήνιο. Η στροφή στον ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεκινήσει καιρό πριν.

Και κάτι ακόμα. Ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ Φίλιππος Σαχινίδης εμφανίζεται εξοργισμένος από την εξέλιξη αυτή και κυρίως από διάφορα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου να προσχωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την προσχώρηση της κυρίας Βάρτζελη. Μου είπε λοιπόν ότι ουδείς από αυτούς που εμφανίζονται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είχε ακολουθήσει τον κ. Παπανδρέου όταν αποχώρησε από το ΠαΣοΚ. Ούτε η κυρία Βάρτζελη, ούτε η κυρία Ξενογιαννακοπούλου, ούτε ο κ. Ραγκούσης, ούτε κανείς άλλος. Ουδείς πλην δύο: Οι κ.κ. Μωραΐτης και Τόλκας, οι οποίοι όμως αποχώρησαν και αυτοί (και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ) μετά από τρεις μήνες.

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024