Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Ντουναϊσβάρος 10-8

Ολυμπιακός – Ντουναϊσβάρος 10-8

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 10-8 της Ντουναϊσβάρος και προκρίθηκε στους «8» της Euroleague – Μεγάλο παιχνίδι από τις αδερφές Πλευρίτου!

Με πρωταγωνίστριες τις αδερφές Πλευρίτου η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 10-8 της Ντουναϊσβάρος και «σφράγισε» την πρόκρισή της στην τελική 8άδα της Euroleague!

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Πάντοβα, οι Ερυθρόλευκες νίκησαν και την Ντουναϊσβάρος, με τις αδερφές Πλευρίτου να πετυχαίνουν τα 6 από τα 10 γκολ της ομάδας του Χάρη Παυλίδη.

Ο Ολυμπιακός υπέταξε την πανίσχυρη ουγγρική ομάδα και προκρίθηκε ως πρώτος στα προημιτελικά της Euroleague. Το μεσημέρι της Κυριακής στις 12:15 οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα παίξουν με την Ματαρό στο Παπαστράτειο, με στόχο να πετύχουν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια και να ολοκληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων.

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Ελευθερία Πλευρίτου με 3 γκολ, ενώ δύο γκολ πέτυχε η Βάσω και ένα η Μαργαρίτα.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και με τις αδελφές Ελευθερία, Μαργαρίτα και Βάσω Πλευρίτου να πετυχαίνουν από ένα γκολ προηγήθηκε με 3-1. Η Ντουναϊσβάρος ισοφάρισε σε 3-3 με δύο γκολ της Γκουρισάτι, αλλά οι Ελευθερία Πλευρίτου και Αλεξάνδρα Ασημάκη έδωσαν και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του Χάρη Παυλίδη.

Οι Ερυθρόλευκες, παρά την προσπάθεια της ουγγρικής ομάδας, διατήρησαν το προβάδισμα και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +2 (7-5). Στην αρχή του τρίτου οκταλέπτου η Γκουρισάτι μείωσε σε 7-6, αλλά η Ελευθερία Πλευρίτου σκόραρε ξανά για το 8-6. Η Βάσω Πλευρίτου ανέβασε τη διαφορά στα 3 γκολ (9-6), αλλά λίγο πριν το τέλος της περιόδου η Ντουναϊσβάρος μείωσε σε 9-7.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο κυριάρχησαν οι άμυνες, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού παρέμειναν σοβαρές και στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν τη νίκη και μαζί την πρόκριση για την τελική 8άδα της Euroleague.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 2-2, 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 3, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Κρίστμας, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Κανετίδου, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου

ΝΤΟΥΝΑΪΣΒΑΡΟΣ (Ατίλα Μίχοκ): Κις, Μπρεζόνσκι, Σάιμπεν Ν., Γκουρισάτι 2, Χόρβατ, Μαχιέ, Σάμπο, Γκάρντα 4, Ζίγκλερ, Βάλι 1, Χούστι 1, Σέλακ, Άαρτς.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024