Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μέτρα ασφαλείας για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Τα μέτρα ασφαλείας για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (6/12) για τη δωδέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Παρασκευή (6/12) στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα στις ομάδες και την ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αστυνομικές Αρχές τόνισαν ότι ο χώρος γύρω από τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις θα πρέπει να περιφρουρηθεί κατάλληλα, καθώς υπάρχουν φόβοι και λόγω της ημέρας που θα διεξαχθεί το ντέρμπι. Υπενθυμίζουμε ότι στις 6 Δεκεμβρίου είναι επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και υπάρχουν φόβοι στην ΕΛ.ΑΣ για επεισόδια πέριξ του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά ζήτησε έκτακτα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, καθώς το καταστατικό της Euroleague απαγορεύει την τοποθέτηση προστατευτικού πλέξιγκλας πίσω από τους πάγκους, όπως επίσης το ειδικό δίχτυ που επιστρατεύεται στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη μεγάλη φυσούνα, που φτάνει μέχρι το παρκέ για την προστασία των φιλοξενούμενων αθλητών.

Οι Πράσινοι, ωστόσο, έκαναν αίτημα στην Ευρωλίγκα, προκειμένου τα μέτρα αυτά να υπάρξουν κατ’ εξαίρεση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάτι με το οποίο συμφώνησε τόσο η αστυνομία, όσο και οι ερυθρόλευκοι.

Μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, στους οποίους τόνισε πως θα πρέπει να συμπαρασταθούν στην ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024