Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη

Ανω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Πολάκης διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έως τώρα είχε την απόλυτη κάλυψη του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Πολάκης διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έως τώρα είχε την απόλυτη κάλυψη του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Εκτός από μία φορά που ο κ. Τσίπρας (όταν ήταν πρωθυπουργός) του είπε «κάτσε κάτω» και να μη μιλάει, τις άλλες φορές τον στήριξε.

Μπορεί να μην κάνει δηλώσεις υπέρ του, αλλά ακόμα και διά της σιωπής τον στηρίζει ή εάν θέλετε κάνει δηλώσεις υπέρ του Σφακιανού η αδελφή του κ. Τσίπρα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Την αντίδραση και του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η επίθεση του Παύλου Πολάκη με ακραία προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά της Ειρήνης Αγαπηδάκη, που χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως «μη αποδεκτές». Παράλληλα, επισημαίνει πως η απάντηση του κ. Πολάκη έγινε «με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας Αριστεράς». Αλλά δεν ήταν η μόνη αντίδραση…

Ακόμα και ο (σκληροπυρηνικός) Πάνος Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «άδειασε» τον κ. Πολάκη κάνοντας λόγο για «αδιανόητη πρακτική όταν κάποιοι (δυστυχώς και από την Αριστερά) “ψυχιατρικοποιούν” την πολιτική αντιπαράθεση ή απαντούν με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου. […] Λες και αν βρίσεις, αν ειρωνευτείς, αν χρησιμοποιήσεις απαξιωτικούς ή ιατρικούς όρους θα πείσεις, θα γίνεις αρεστός, μάγκας». Ο κ. Πολάκης όμως από τέτοια δεν καταλαβαίνει και χαρακτήρισε τον κ. Λάμπρου… «Παπαλάμπρο».

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» πάντως, την κριτική για τον κ. Πολάκη φαίνεται πως δεν συμμερίζεται η αδελφή του πρώην πρωθυπουργού Ζανέτ Τσίπρα, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τον Παύλο Πολάκη:

«Δυστυχώς το fb δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για αντιπαραθέσεις αυτού του είδους… και πάλι δυστυχώς δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια… ο σύντροφος Πολάκης έχει την άποψή του, την εκφορεί δημόσια και κρίνεται… όπως και όλοι μας» σημείωσε η κυρία Ζανέτ Τσίπρα, προφανώς παραλείποντας πως ο πρώην υπουργός Υγείας πρώτος έχει στεφθεί… «άρχοντας του Facebook» (κατά την έκφραση βουλευτών της ΝΔ) κάνοντας μέσα από αυτό δηλώσεις, κριτική, πολιτικές αναλύσεις.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024